Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

 

                                                      

 

 

 

 

 

 
 

Hozzávalók:

  A tésztához:

25,dkg liszt 

3,dkg zsir

2,evökanál ecet 

langyos viz

finoman  adagoljuk hozzá a vizett ne hogy tulsok legyen,ezután kinyutjuk a tésztát majd rákennyük a következö krémet 

Rákenni:

10,dkg zsir

10,dkg liszt

jol kikell keverni hogy krémes legyen ezt szépen rákenyük a tésztára és felcsa varjuk ugy mint a bejglit 15 percig pihentesük, majt 3  darabra vágjuk kinyutjuk egyenkér és megtöltsük (mák,dio turo vagy meggy) ki hogy szereti olvasztott zsirral lekenyük és forro sütöben pirosra süssük

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.